Ο Λιάγκας με τα fake news για “τη γιαγιά Κασσελάκη”, ζητάει τα ρέστα: “Ακόμα δε γίνατε πρόεδρος, θέλετε αυλικούς”! (βίντεο)

Είναι το θράσος των πετσωμένων, ημιμαθών, που επειδή βγήκαν στην τηλεόραση και τους χαιρετούν στο δρόμο, νομίζουν ότι αξίζουν κάτι κιόλας. Ο Λιάγκας, ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα των ημιμαθών των πρωινάδικων ή μεσημερινανών κουτσομπολίστικων εκπομπών, καθισμένος στον θρόνο του καλαμιού του, χθες εμφάνισε ως “γιαγιά Κασσελάκη” μια άγνωστη στον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, απλά για να πει ότι κι “Στέφανος τον Μητσοτάκη ψήφιζε”…

Δείτε:

Εμφάνισαν ως “γιαγιά Κασσελάκη” άγνωστη για να πουν ότι ψήφιζε ΝΔ!- Οι γιαγιάδες του δεν είναι στην ζωή! (βίντεο)

ΚΙ όταν, μετά τη δήλωση Κασσελάκη ότι δε ζει καμιά γιαγιά του και κάποιοι πρέπει να σεβαστούν το γεγονός αυτό, βγήκε σήμερα με το γνωστό θράσος του ημιμαθούς σαλιάρη, να πει ότι “εννοούσε ευρύτερα τη γιαγιά του”! Κι αντί ο Κασσελάκης, είπε, να του στείλει λουλούδια ή σοκολατάκια που του αποκάλυψε κάποια από ο ευρύτερο περιβάλλον του, που δεν ήξερε, τόλμησε και να τον διαψεύσει! “Ακόμα δεν πήρατε εξουσία, θέλετε αυλικούς! Δεν είμαι τέτοιος όμως ανέκραξε”!

Δείτε το βίντεο με την ακατάσχετη παπαρολογία Λιάγκα, του ίδιου που “ανακάλυπτε” ότι ο Τσίπρας κυκλοφορούσε με… αυτοκίνητο πολυτελείας:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί